Forestil dig dette: Lyden af rindende vand. Dufte af bløde, florale noter, der let og forsigtigt gennemtrænger dine næsebor. Ambient musik, der får dig til at glemme tid og sted. Faste, men blide hænder, der masserer dine ømme og spændte muskler, som giver dig en øjeblikkelig følelse af tilfredsstillelse og velvære. Lyder dette fristende, book da tid til en massage i Gentofte. Find en klinik, der tilbyder fysiurgisk massage. Denne massage er helhedsorienteret. Det vil sige, at der arbejdes i dybden direkte på musklerne, og at der tages højde for de omkringliggende muskelgrupper. Der løsnes godt op i hele kroppen, ved at der arbejdes ind i musklerne omkring leddene og ud derefter.

Alle kroppe er forskellige og unikke, og derfor er det også vigtigt at finde en klinik, der netop tager udgangspunkt i din krop og din hverdag. En massør ser ikke blot en krop som en krop, men som en mekanisme, der er en del af en større helhed.

Massage med mærkbar forskel

Hvis du er bosiddende i Nordsjælland, kan du med rette finde massage i Gentofte, som gør en mærkbar forskel for dig. Hvis du uheldigvis ikke mærker en udvikling efter et par konsultationer, er det vigtigt at du ikke binder dig, og får flere behandlinger end nødvendigt.

Hvor ofte du skal have massage i Gentofte, afhænger af din krops tilstand. Som tommelfingerregel kan man sige, at det er godt at begynde med at få behandling 2-4 gange på 1-2 uger. Således bliver kroppen løsnet op godt og grundigt, og herefter kan man planlægge, at man skal have massage med jævne mellemrum. Massage er endvidere ikke kun for dig, der har ømme muskler på grund af sportsskader eller lignende. Massage er også for dig, som vil skabe et rum for ro og velvære for dig selv, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og jag.